Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Πονοκέφαλος» για τη Γερμανία για το Μουντιάλ-Εκτός «αποστολής» οι γυναίκες

  24/09/2022 13:03
«Πονοκέφαλος» για τη Γερμανία για το Μουντιάλ-Εκτός «αποστολής» οι γυναίκες

«Πονοκέφαλος» για τη Γερμανία για το Μουντιάλ-Εκτός «αποστολής» οι γυναίκες

  24/09/2022 13:03

Αν κοιμηθείς, χάνεις! Σε «απόγνωση» βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας σχετικά με το πώς θα καταφέρει να κλείσει ξενοδοχεία στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» οι παίκτες της εθνικής ομάδας επιθυμούν να φέρουν τις οικογένειές τους -ή και άλλα κοντινά τους πρόσωπα- αλλά «το κόστος και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων αποδεικνύεται εφιάλτης».

Στις συζύγους και φίλες των Γερμανών ποδοσφαιριστών περιλαμβάνονται η φίλη του Serge Gnabry, Sandra Jerze, η Izabel Goulart, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Kevin Trapp, η Sara Afraou, η σύζυγος του Ilkay Gundogan και η Sophia Weber, η οποία βγαίνει με τον Kai Havert.

Η σύντροφος του Serge Gnabry, Sandra Jerze

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerze (@jerze)

Η αρραβωνιαστικιά του Kevin Trapp, Izabel Goulart

H σύζυγος του Ilkay Gundogan, Sara Afraou

H σύντροφος του Kai Havert, Sophia Weber

«Σε γενικές γραμμές, πολλοί φίλοι και συγγενείς θα έρχονταν μαζί μας, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο όσον αφορά τα ξενοδοχεία - κάτι που έχω παρατηρήσει. Ελπίζω λίγο στη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι μπορείτε να κάνετε κάτι εκεί. Ως ιδιώτης, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ξενοδοχείο», δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός Γιόσουα Κίμιχ για να συνεχίσει: «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι τεράστιο για τους φίλους και την οικογένεια και φυσικά μου αρέσει να έχω την οικογένειά μου μαζί μου. Αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να υλοποιηθεί τελικά».

Η βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα, εν τω μεταξύ, θα φιλοξενήσει τις συζύγους και τις φίλες της στις βίλες των 6.500 δολαρίων τη βραδιά στο νησί Μπανάνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας