Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άκουγε τα πάντα ο Τραμετσάνι, φορτώθηκε και το πλήγμα με Τάμαρι

Στέλιος Στέλιου  04/08/2019 13:02
Άκουγε τα πάντα ο Τραμετσάνι, φορτώθηκε και το πλήγμα με Τάμαρι

Άκουγε τα πάντα ο Τραμετσάνι, φορτώθηκε και το πλήγμα με Τάμαρι

Στέλιος Στέλιου  04/08/2019 13:02

Δεν θέλεις κάποιον αναλυτή για να σου υποδείξει ότι ο Πάολο Τραμετσάνι είναι σε αμφισβήτηση από μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από πολλούς οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων.

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο η ομάδα της Λευκωσίας παρουσίασε τόσο τον τεχνικό διευθυντή, Ντομένικο Τέτι, όσο και τον νέο τεχνικό Πάολο Τραμετσάνι, ο πρώτος δήλωνε, μεταξύ άλλων, για τον δεύτερο: «Γνωρίζει τι σημαίνει πίεση».

Και να μην ήξερε, όμως, στους μήνες που βρίσκεται στον Αρχάγγελο ο 48ρονος τεχνικός έζησε από πρώτο χέρι τι εστί πίεση. Η κάθε του απόφαση κατακρίνεται και ας μην δικαιολογούν τα αποτελέσματα την κατακραυγή προς το πρόσωπό του.

Ακόμη και για το ότι ο Moύσα Αλ Τάμαρι σε μία φάση που ήταν αμαρκάριστος μπροστά σε κενή εστία, όχι μόνο αστόχησε στέλνοντας μπάλα στα ουράνια, αλλά τραυματίστηκε κιόλας, φταίει ο Τραμετσάνι.

Ναι φταίει επειδή δεν τον απέσυρε νωρίτερα αφού το παιχνίδι είχε κριθεί. Αυτό αποφάνθηκαν όσοι κατηγορούν τον Ιταλό τεχνικό.

Ενδεχομένως θα ήταν οι ίδιοι που θα βλαστημούσαν τον Ιταλό σε περίπτωση που έβγαζε, στο 60’ ας πούμε, τον Τάμαρι. «Μα να βγάλει τον καλύτερο σου ποδοσφαιριστή τόσο γρήγορα» φαντάζει κάποιο από τα σχόλια.

Είναι άδικο για τον Πάολο Τραμετσάνι, ή για όποιον και αν ήταν στη θέση του, να κατηγορείται για τα πάντα. Δεν λέμε ότι δεν κάνει λάθος, όμως κάπου χάνεται το μέτρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας