Αδιανόητο να αγνοείται ο Τιμούρ

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες στην Ανόρθωση μετά την πρόθεση αποχώρησης του Χρίστου Πουλλαΐδη από τα διοικητικά της ομάδας. Η μέχρι τώρα πορεία του διοικητικού ηγέτη της «Κυρίας» έχει δύο όψεις. Το οικονομικό και το αγωνιστικό.

Ουδείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως ο Χρίστος Πουλλαΐδης έσωσε την Ανόρθωση από το χείλος του γκρεμού. Αφέθηκε μόνος να παλεύει για οικονομική σωτηρία του σωματείου και κατάφερε να ρίξει το χρέος σε διαχειρίσιμη κατάσταση. Από την άλλη, η αγωνιστική πορεία της ομάδας επί ημερών Χρίστου Πουλλαΐδη κρίνεται αποτυχημένη και οι ευθύνες βαραίνουν τον ίδιο γιατί αποδείχθηκε ανακόλουθος των λεγόμενων του αθετώντας το τριετές πλάνο που έθεσε εξ αρχής, χρεώνοντας λάθη στους Αντρέ Πάους και Σταν Φαλξ, οι οποίοι έφυγαν με την Ανόρθωση να κινείται σε τροχιά εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έβαλε 10 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη για την Ανόρθωση και όμως πιθανόν να φύγει «πυροβολημένος». Δεν ξέρω αν στο τέλος μεταπεισθεί και παραμείνει ή θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη, η Ανόρθωση έχει ανάγκη τον Τιμούρ Κετσπάγια. Έναν άνθρωπο που νοιάζεται την ομάδα, θα βάλει τον κάθε... κατεργάρη στον τόπο του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η λογική της πρόσληψης νέου τεχνικού διευθυντή δεν εξασφαλίζει απολύτως τίποτα στην Ανόρθωση, καθώς ουδείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Αλμπέρτο Μπενίτο και ο καινούργιος προπονητής της ομάδας θα έχουν εν λευκώ την ευθύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το πρόσφατο παρελθόν μας απέδειξε ότι στην Ανόρθωση… λαλούν πολλά κοκόρια και όπως λέει και μια κυπριακή παροιμία, όπου συμβαίνει αυτό αργεί να ξημερώσει.

Η Ανόρθωση χρειάζεται τις ποδοσφαιρικές γνώσεις, την τρέλα και τον αυθορμητισμό του Κετσπάγια είτε με πρόεδρο τον Πουλλαΐδη, είτε όχι. Δώστε του τα κλειδιά και αφοσιωθείτε στην οικονομική διαχείριση της εταιρίας. 

Δειτε Επισης

Καληνύχτα Ρίο, καλημέρα Τόκιο!
Το τετ α τετ Τσίπρα – Κορακάκη – Τι είπαν για την γκρεμισμένη παράγκα
Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: Θα συμμετάσχω στο Ρίο και μετά θα κάνω ευθανασία (pics)
Επέστρεψε και αντίκρισε το γκρεμισμένο σκοπευτήριό της η Κορακάκη
Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω χάσει μετάλλια από αθλητές ντοπέ»
Βίντεο: Τι είπε ο Κυριακός Ιωάννου δευτερόλεπτα πριν «πετάξει» στα 2.29μ.
Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους
Η Ρωσία ασκεί έφεση στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά του CAS
Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο
Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες