Κριτήριο για νοκ-άουτ

Με τους αγώνες της 2ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό κομμάτι του Nicosia International Youth Football Cup, που διοργανώνουν η Ακαδημία Ευθυμιάδη και η εταιρεία SPCN Consultics LTD. Τα σημερινά αποτελέσματα θα κρίνουν τις ομάδες που θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ. Η διοργάνωση διεξάγεται σε γήπεδα της Λευκωσίας, με συμμετοχή κυπριακών και ξένων Ακαδημιών ηλικιών 10-12 ετών. Οι τελικοί των τριών κατηγοριών (2003, 2004, 2005) θα γίνουν στο ΓΣΠ στις 30 Δεκεμβρίου (13:15, 14:15, 15:30) και οι δύο τελευταίοι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την Cytavision.
 
Οι σημερινοί αγώνες
Κατηγορία 2005 (1ος όμιλος): Spanish Soccer Schools – Nikki Coerver, Φάρμα – Fun Fever (09:00, Σχολή Forum), Spanish Soccer Schools – Spazio FC (12:15, Σχολή Forum), Fun Fever – Nikki Coerver, Φάρμα – Spazio FC (14:30, Σχολή  Forum).
Κατηγορία 2005 (2ος όμιλος): Ερυθρός Αστέρας – Fan Αίαντας, Ακαδημία Ευθυμιάδη – Ολυμπιακός Πειραιώς (10:00, Σχολή Forum), Άρσεναλ – Ερυθρός Αστέρας (12:15, Σχολή Forum), Ολυμπιακός Πειραιώς – Fan Αίαντας, Ακαδημία Ευθυμιάδη – Άρσεναλ (15:30, Σχολή Forum).
Κατηγορία 2004 (1ος όμιλος): Ακαδημία Ευθυμιάδη – Athletico FC (10:00, Κεραυνός), Spazio FC – Spanish Soccer Schools (11:00, Σχολή Forum).
Κατηγορία 2004 (2ος όμιλος): Πανιώνιος – Nuovo Calcio (10:00, Grammar School), FC United – Ολυμπιακός Πειραιώς (15:45, Grammar School).
Κατηγορία 2003 (1ος όμιλος): Fun Fever – Spazio FC (10:00, Καϊμακλί), Ακαδημία Ευθυμιάδη – ΑΕΚ Αθηνών (11:30, Καϊμακλί).
Κατηγορία 2003 (2ος όμιλος): Fan Αίαντας – Ολυμπιακός Πειραιώς (10:00, Μακάρειο), Άρσεναλ – Athletico FC (11:30). 
 
Παιδικός εκφοβισμός...
Πλούσια και η κοινωνική δράση στο Nicosia International Youth Football Cup, με σεμινάριο για τον παιδικό εκφοβισμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε (19:00) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με περισσότερα από 300 παιδιά από ακαδημίες της Κύπρου και του εξωτερικού να παρευρίσκονται για να ακούσουν τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Αντώνη Στυλιανού, ο οποίος είναι μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού «Hope for Children» και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών. Το παρών θα δώσει και ο παλιός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρωταθλητής Ευρώπης, Μίτσελ Σαλγκάδο, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο μαζί με τις ακαδημίες του (Spanish Soccer Schools Dubai), λαμβάνοντας μέρος σε δύο ηλικιακές κατηγορίες.
 
Συνέντευξη Σαλγκάδο
Νωρίτερα σήμερα (17:30), επίσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο Μίτσελ Σαλγκάδο θα «ανακριθεί» από τον κόουτς Περικλή Αντωνίου, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο ποδοσφαιρικός θρύλος μιλά για το ένδοξο παρελθόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Εθνική Ισπανίας και τη δύση της καριέρας του στην Αγγλία με τη φανέλα της Μπλάκμπερν. Και πλέον το σήμερα και η καινούργια καθημερινότητα με τις Ακαδημίες για έναν πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.
 
Σόου από Sean και Lisa!
Στην Κύπρο βρίσκονται και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του freestyle ποδοσφαίρου, Sean Garnier και Lisa Zimouche! Ο εκπληκτικός Sean και η μόλις 16 ετών Lisa θα... τρελάνουν κόσμο σήμερα, πρώτα στο Mall of Cyprus στα Λατσιά (12:00) και ακολούθως στο Football Village (19:00) στο City Plaza, στα πλαίσιο πάντα του Nicosia International Youth Football Cup.
 

Δειτε Επισης

Προβάδισμα 2-0 για την ΑΕΚ που νίκησε τον ΑΠΟΕΛ 85-86
Χάνει μια θέση στην κατάταξη ο Τσιτσιπάς
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Περήφανος δηλώνει ο Μάριος Γεωργίου-Στόχος το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς
ΒΙΝΤΕΟ: Ιάπωνας σκιέρ πέταξε στο αέρα για δέκα δευτερόλεπτα αλλά η ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει το ρεκόρ του
ΒΙΝΤΕΟ: Μπουνιές, σύρραξη και ήττα για τους Μπακς στην Ιντιάνα
Βάρντι: Ο τελευταίος των ρομαντικών θα σκοράρει για 13η σεζόν στη Λέστερ
Με τέσσερα μετάλλια επιστρέφει από το Ρίμινι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Μάριος Γεωργίου
Έκανε ανατροπή, έριξε κατοστάρα και περιμένει με «αέρα» τη Ρεάλ η Μπασκόνια
Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres