Ξέσπασε με μισή ντουζίνα γκολ η Πορτογαλία με σόου Ρονάλντο!

Στο Πορτογαλία-Ανδόρα το μόνο που παρουσίαζε ενδιαφέρον ήταν πόσα γκολ θα έβαζαν οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα ο Κριστιάνο. Οι απαντήσεις τελικά ήταν «5» και «4» αντίστοιχα! Ο άσος της Ρεάλ, μάλιστα, φρόντισε από το ξεκίνημα να δείξει τις διαθέσεις του αφού έκανε το 1-0 στο 2' σουτάροντας με το αριστερό και το 2-0 στο 4' με κεφαλιά! Η Ανδόρα κατάλαβε ότι η βραδιά θα ήταν δύσκολη, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να μην ρίχνει ρυθμό και να φτάνει στο 3-0 με το γκολ του Ζοάο Κανσέλο στο 44'. Το μαρτύριο συνεχίστηκε για τους φιλοξενούμενους από την έναρξη της επανάληψης αφού στο 47' ο Ρονάλντο έκανε χατ-τρικ πλασάροντας στην κίνηση εντός περιοχής για το 4-0, με την Ανδόρα να μένει με 10 παίκτες στο 62' μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζόρντι Ρούμπιο.
 
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν σταμάτησε ούτε τότε, κάνοντας το 5-0 στο 68' με το 4ο γκολ του Κριστιάνο, αυτή τη φορά με κοντινή προσπάθεια με το αριστερό, για να έρθει και δεύτερη αποβολή για την Ανδόρα στο 71', όταν ο Ρέμπες είδε απευθείας κόκκινη. Απέναντι σε 9, η Πορτογαλία συνεχίσε ακάθεκτη και στο 86' ο Αντρέ Σίλβα ήταν εκεί που έπρεπε, μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα στο φάουλ του Κουαρέσμα, για να ανεβάσει το σκορ στο 6-0!
 
Τεσσάρα και πρώτη νίκη η Γαλλία
Αν και το ματς στο Stade de France δεν ξεκίνησε καλά για την Γαλλία, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν επικράτησε 4-1 της Βουλγαρίας και πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Mundial. Στο 6' ο Μιλάνοφ έκανε πλάκα στον Σανιά και ο άσος της Σίτι τον ανέτρεψε για να γράψει το 0-1 από τη βούλα ο Αλεκσάντροφ. Η αντίδραση των Τρικολόρ δεν άργησε να έρθει και ο Σανιά πήρε το αίμα του πίσω στο 23' καθώς έκανε τη σέντρα από δεξιά από την οποία ο Γκαμεϊρό (στο πρώτο του ματς ως βασικός από το 2011) σκόραρε με ωραία κεφαλιά για το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Παγιέ έκανε και αυτός σέντρα και η μπάλα πέρασε απ' όλους και πήγε στη γωνία για το 2-1 και στο 38' ο Γκριζμάν με ωραίο συρτό σουτ εκτός περιοχής δοκάρι-και-μέσα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 59' με το δεύτερο γκολ του ο Γκαμεϊρό μετά την ασίστ του Γκριζμάν.
 
Ξέσπασε η Ολλανδία
Στην πρεμιέρα κόντρα στη Σουηδία δεν πήρε αυτό που άξιζε μένοντας στην ισοπαλία (1-1), ωστόσο κόντρα στη Λευκορωσία η Ολλανδία κατάφερε να ξεσπάσει. Οι Οράνιε διέσυραν με 4-1 τους Λευκορώσους και βρέθηκαν στην 1η θέση μαζί με τη Γαλλία. Δυο σουτάρες από τον Πρόμες στο 15' και το 31' έφεραν τους Ολλανδούς μπροστά με δυο τέρματα. Με γκολ του Ρίος στο 47' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο κόλπο, αλλά στο 55' ο Κλάασεν πέτυχε το 3-1. Ο Γιάνσεν στο 64' με γκολάρα διαμόρφωσε το 4-1. 
 
Tεράστιο διπλό τα Φερόε!
Τα Φερόε δεν έμειναν στις νίκες κόντρα στην Ελλάδα και δείχνουν πως δεν αποτελούν πλέον σάκο του μποξ. Στην πρεμιέρα απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από την Ουγγαρία εντός έδρας και στη Ρίγα... σόκαραν τους Λετονούς επικρατώντας 2-0. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη κατάφεραν να αφήσουν τους Πορτογάλους στην 3η θέση! Στο 19' από ασίστ του Γιόνσεν, ο Νάτεσταντ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 70' ο Εντμουντσον από πάσα του Χάνσον διαμόρφωσε το 2-0. 
  
Αποτελέσματα

Γαλλία - Βουλγαρία 4-1

Λουξεμβούργο - Σουηδία 0-1

Ολλανδία - Λευκορωσία 4-1

Ουγγαρία - Ελβετία 2-3

Λετονία - Ν. Φερόε 0-2

Πορτογαλία - Ανδόρα 6-0

Βέλγιο - Βοσνία 2-0

Ελλάδα - Κύπρος 2-0

Εσθονία - Γιβραλτάρ 4-0

Δειτε Επισης

Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ