Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, έξω η Αρσεναλ! (vids)

Με πρωταγωνιστές τον Μχιταριάν, που ήταν βασικός και ήταν Man of the Match με 2 ασίστ, και τους Ζλάταν, Μαρσιάλ που σκόραραν από 2 φορές, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν εκδίκηση για την γκέλα στο πρωτάθλημα από την Γουέστ Χαμ και με 4-1 πέρασαν στα ημιτελικά του θεσμού. Τη επανεμφάνισή του πραγματοποίησε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Γιουνάιτεντ-Χαλ και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ είναι ζευγάρια των ημιτελικών.

Με το πρωτάθλημα να μην πηγαίνει καλά, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να πάρει σοβαρά τη διοργάνωση και την πιθανή κατάκτηση ενός τίτλου και κατέβασε δυνατή ομάδα. Αυτό δούλεψε για την Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν καλύτερη και παρότι ισοφαρίστηκε πήρε δίκαιη ευρεία νίκη. Μόλις στο 2’ ο Μχιταρικάν έκανε τρομερό τακουνάκι για τον Ιμπραΐμοβιτς που τελείωσε τη φάση και είχε φάση στη συνέχεια αλλά ο Αντριάν του είπε «όχι». Στο 35’ μετά το σουτ του Παγιέ ο Ντε Χέα έχασε την μπάλα και ο Φλέτσερ σκόραρε από κοντά και πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και αυτό με γκολ για τους γηπεδούχους με τον Μχιταριάν να γυρίζει στον Μαρσιάλ στο 48’ και τον Γάλλο να τινάζει τα δίχτυα (2-1). Το 3-1 έγινε στο 62’ με τον Ζλάταν να ξεκλειδώνει όλη την άμυνα της Γουέστ Χαμ με εκπληκτική πάσα στον Βαλένσια που έδωσε πάρε-βάλε στον Μαρσιάλ. Το τελικό 4-1 ξεκίνησε από πάσα του Σβάινσταϊγκερ στον Ερέρα που γύρισε από αριστερά για τον Ιμπραΐμοβιτς που σκόραρε για ακόμα μία φορά…

Αποκλεισμός για Αρσεναλ
Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1986-87 η Σαουθάμπτον περνά στα ημιτελικά του League Cup. Οι Αγιοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παρέταξε όλα τα αστέρια του και θα μπορούσαν να έχουν νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 0-2. Στο πρώτο μέρος οι Αγιοι δεν επέστρεψαν στους Gunners να κάνουν πολλά πράγματα και να έχουν σουτ on-target και με τα δύο μοναδικά δικά τους, έβαλαν τις βάσεις μιας μεγάλης νίκης. Στο 13’ ο Κλάσιε με σουτ από το όριο της περιοχής έκανε το 0-1 και στο 38’ ο Μπερτράντ ύστερα από συνδυασμό με τον Μπουφάλ έγραψε το 0-2 που παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στην επανάληψη. Στο 79’ η Αρσεναλ είχε την καλύτερη φάση με το σουτ του Τσάμπερλεϊν που έφυγε ψηλά.

 

Манчестер Юнайтед - Вест Хэм (Обзор матча) "MyFootball.ws" от MyFootball.ws - Футбол онлайн на Rutube.

Арсенал - Саутгемптон (Обзор матча) "MyFootball.ws" от MyFootball.ws - Футбол онлайн на Rutube.

Δειτε Επισης

Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»
Η Άρσεναλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκάμπριελ