Έβαλε τα κλάματα ο Παγέ (vid)

Ο άσος της Γουέστ Χαμ ήταν αυτός που έσωσε τους Γάλλους στην πρεμιέρα του Euro, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ στο 89' που χάρισε τη νίκη εναντίον της Ρουμανίας (2-1). Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο Παγιέ έγινε αλλαγή και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η Ρουμανία δεν κατάφερε να μας απειλήσει και τόσο, όμως μας πήρε αρκετή ώρα να μπούμε στο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Το γκολ που σημείωσα μας δίνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Εκεί οφείλεται και η αντίδραση μου και τα δάκρυα στο τέλος», ανέφερε ο άσος της Γουέστ Χαμ:
«Ή παρουσία μου εδώ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θυσιών. Σε σχέση με κάποιους συμπαίκτες μου, πολλοί θεώρησαν έκπληξη της παρουσία μου στην αποστολή της ομάδας. Βρίσκομαι εδώ για να το απολαύσω. Με αυτή τη νοοτροπία αγωνίστηκα και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ωρίμασα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Η νίκη αυτή μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια με ηρεμία. Το γεγονός πως αγωνίστηκα μπροστά στην οικογένειά μου μού έδωσε δύναμη», πρόσθεσε ο χρυσός σκόρερ των «τρικολόρ».
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr
  

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)