Λουντιβίν Σανιά: η sexy μούσα της Γαλλίας!

Το 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοίγει απόψε το βράδυ τις πύλες του με την αναμέτρηση της διοργανώτριας Γαλλίας με την Ρουμανία στο “Stade de France” και οι συζητήσεις του ανδρικού πληθυσμού για αυτό το ματς έχουν ήδη «ανάψει».
● «Θα μπορέσει η σούπερ ποιοτική και τρομερά ταλαντούχα Γαλλία του Ντεσάμπ (ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά) να δείξει με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις της ή μήπως η Ρουμανία του Ιορντανέσκου με την καλύτερη άμυνα στα προκριματικά (2 γκολ παθητικό σε 10 ματς) θα την μπλοκάρει»;
● «Οι Πογκμπά και Γκριεζμάν θα πάρουν στις πλάτες τους την οικοδέσποινα προερχόμενοι από εξαιρετικές σεζόν τόσο ατομικά όσο και με τις ομάδες τους»; 
● «Ποιους εκ των Ζιρού, Κομάν, Μαρσιάλ, Ζινιάκ και Παγέτ θα επιλέξει ο Ντεσάμπ για να πλαισιώσουν τον Γκριεζμάν στην επίθεση»;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα ενόψει της πρεμιέρας, αλλά για να είμαι ειλικρινής εμένα ελάχιστα με βασανίζουν όλα αυτά.
Αντίθετα η σκέψη που μου «τρώει τα σωθικά» όλη αυτή την εβδομάδα που αδειάζει σιγά σιγά η κλεψύδρα μέχρι να ξεκινήσουν τα ματς είναι αν ο Γάλλος σκηνοθέτης που επιμελείται την εικόνα που θα φτάσει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, μπανίσει εγκαίρως το πιο λαμπρό αστέρι στις εξέδρες.
Τι εννοείτε δεν έχετε καταλάβει σε ποια αναφέρομαι; Στη μία και μοναδική (one and only που θα έλεγαν και οι Άγγλοι που την απολαμβάνουν τα τελευταία χρόνια στα δικά τους γήπεδα) Λουντιβίν Καντρί Σανιά.
Το «Σανιά» μαρτυράει πως είναι η σύντροφος του 33χρονου Γάλλου διεθνούς άσου, Μπακαρί Σανιά, εγώ όμως θα σου αποκαλύψω περισσότερα πράγματα για αυτήν. Όπως ότι είναι 27 ετών (γεννημένη στις 6 Σεπτεμβρίου 1988), εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός και έχει καταγωγή από Γαλλία και Αλγερία.
Με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην της Άρσεναλ γνωρίστηκε στα εφηβικά της χρόνια, τον Ιούλιο του 2010 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και έχουν ήδη αποκτήσει δύο αγόρια: τον 7χρονο Elias και τον 2 ετών Kais.
Σε αυτήν λοιπόν τρέχει ο λογισμός μου κάθε φορά που ακούω για Γαλλία-Ρουμανία και είμαι σίγουρος πως αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από καλοκαιρινές εξορμήσεις της σε παραλίες θα με δικαιολογήσετε απόλυτα...


Αν πάλι επιθυμείτε να συνδυάσετε εικόνα με video, κάντε και ένα κλικ εδώ. Αξίζει το χρόνο σας...

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)