Στόχος της Κρίσταλ Πάλας ο Μπεντεκέ

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία στοχεύει ψηλά και ψάχνει περιπτώσεις που θα μπορέσουν να την βοηθήσουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
 
Ο Κριστιάν Μπεντεκέ της Λίβερπουλ φέρεται να αποτελεί το μεγάλο στόχο των Λονδρέζων και σύμφωνα με την "Telegraph" οι "ρεντς" αξιώνουν 30.000.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσουν στην παραχώρησή του.
 
Ο 25χρονος δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να κάνει την διαφορά στην επίθεση της ομάδας του, σημειώνοντας 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Παρ' όλα αυτά, η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει υψηλή και η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις.
 
Πέρα από την Κρίσταλ Πάλας που θέλει να τον κάνει δικό της, στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ, όμως ο πρώην επιθετικός της Άστον Βίλα δεν θα παραχωρηθεί με λιγότερα χρήματα απ' αυτά που αξιώνει η νυν ομάδα του.
 
Η Πάλας ήθελε και τον 22χρονο διεθνή Βέλγο φορ, Μισί Μπατσουαγί της Μαρσέιγ, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι έναντι 40.000.000 ευρώ. Κυνηγάει παίκτες από το "πάνω ράφι", αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
 
Πηγή: www.sport24.gr
  
 

Δειτε Επισης

Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»
Η Άρσεναλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκάμπριελ
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη