Περίπατος για ʼρσεναλ, 3-0 την Τσέλσι (vid)

Μόνο ντέρμπι δεν θύμιζε η μεγάλη "μάχη" του Λονδίνου, καθώς η Άρσεναλ νίκησε 3-0 την Τσέλσι στο "Ashburton Grove", αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 11' και μόλις 3 λεπτά αργότερα (για την ακρίβεια 2' και 21'') διπλασίασε τα τέρματα των "κανονιέρηδων" ο Θίο Γουόλκοτ (14'), με τον Μεσούτ Εζίλ στο 40' να κάνει το 3-0 στο 40'.

Αρκετοί φοβήθηκαν διασυρμό, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν απαράδεκτη και είναι χαρακτηριστικό πως απείλησε πρώτη φορά την εστία του Πετρ Τσεχ μετά το 70'.

Δεύτερη σερί ήττα για τους "μπλε", καθώς είχαν χάσει από την Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, αλλά και τρίτη αποτυχία, καθώς πριν το ματς με τους "κόκκινους" είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με την Σουόνσι.

Η τελευταία φορά που η Τσέλσι ήταν πίσω στο σκορ με 0-3 στο ημίχρονο ήταν τον Μάιο του 2012 από την Λίβερπουλ, ενώ ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το 47ο γκολ του στην 100ή του εμφάνιση με την Άρσεναλ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν (32' Γκρανίτ Τζάκα), Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Γουόλκοτ, Ιουόμπι (69' Γκιμπς), Αλέξις Σάντσες (79' Ζιρού).

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Μάτιτς, Φάμπρεγας (55' Μάρκος Αλόνσο), Ουίλιαν (70' Πέδρο), Αζάρ (71' Μπατσουαγί), Ντιέγκο Κόστα.

 

Δειτε Επισης

Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της