ΒΙΝΤΕΟ: O γηραιότερος Κύπριος δρομέας σπριντάρει στην OMADA-Ετών... 77

Όταν η θέληση είναι τεράστια, καμία δυσκολία δεν μπορεί να σταματήσει τα όσα όνειρα επιθυμείς να υλοποιήσεις στη ζωή σου. Μια θέληση, η οποία διατηρείται σαν άσβεστη φλόγα μέσα στο καλογυμνασμένο σώμα του γηραιότερου Κύπριου δρομέα ταχύτητας, Χάρη Δημητρίου.
 
Ο 77χρονος βετεράνος πρωταθλητής, που έφαγε με το… κουταλάκι τον στίβο αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τον αθλητισμό, που αποδεικνύει περίτρανα με το πάθος του ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή.
 
Η πλούσια αθλητική πορεία του κ. Δημητρίου μας παίρνει μισό αιώνα πίσω στον χρόνο, που κατάφερε να αποσπάσει πρωτιές και μετάλλια σε Παγκύπριους και Πανελλήνιους αγώνες στίβου.
 
Καμία δυσκολία δεν στάθηκε εμπόδιο στη ζωή του 77χρονου αθλητή, ο οποίος μέχρι σήμερα συνεχίζει να σπριντάρει σαν έφηβος και να παραδίδει μαθήματα αληθινού αθλητισμού.
 
Μάλιστα,  πρόσφατα έτρεξε σε Βαλκανικούς αγώνες βετεράνων στη Σλοβενία όπου και κατέκτησε δυο αργυρά μετάλλια.
 
Μιλώντας στην κάμερα της omada.com.cy του REPORTER, ο κ. Χάρης Δημητρίου ανοίγει την καρδιά του και μας εκμυστηρεύεται πως κατάφερε να διατηρηθεί δυνατός και υγιής μέχρι σήμερα, θέτοντας την ίδια ώρα νέους στόχους για τη ζωή του αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, τον στίβο.   
 

Δείτε επίσης:

 
 

Δειτε Επισης

ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες
Πρώτος στον κόσμο ημιμαραθώνιος ρομπότ-ανθρώπων στο Πεκίνο
Ρεαλιστής ο Χάμιλτον: «Προς το παρόν προσπαθώ να μπω στην πρώτη δεκάδα»
Τρίτη συνεχόμενη νίκη και βήμα παραμονής για την Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 93-71: Διέλυσε τους Βαυαρούς και τώρα Ολυμπιακός
Οι Γκρίζλις νίκησαν τους Μάβερικς και παίζουν στα playoffs με τους Θάντερ
Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς λόγω αδιαθεσίας-Πέρασε ο Φις στο τουρνουά της Βαρκελώνης
Μεγάλο πλήγμα για τη Μπάγερν-Χωρίς Έντουαρντς κόντρα στη Ρεάλ
Έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού ο Γουόκαπ, κανονικά ο Βιλντόζα