Κόλλησε το σύστημα, κόλλησαν και τα αποτελέσματα στην Πινδάρου

Καθυστερεί η έκδοση των αποτελεσμάτων της σημερινής Εκλογικής Συνέλευσης του ΔΗΣΥ για την ανάδειξη των τριών αντιπροέδρων του κόμματος, λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο σύστημα αποστολής των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα στην Πινδάρου.
 
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όσον αφορά την έκβαση της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης στον ΔΗΣΥ, η Στέλλα Κυριακίδου φαίνεται να έχει κλειδώσει την μια εκ των τριών θέσεων, με τους Γιώργο Γεωργίου, Ευθύμιο Δίπλαρο και Νίκο Νουρή να δίνουν οριακή μάχη για εξασφάλιση των άλλων δύο… προνομιούχων θέσεων.  

H 7η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση του ΔΗΣΥ, ολοκληρώθηκε στις έξι το απόγευμα με προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς στα 85 εκλογικά κέντρα που λειτούργησαν σε Κύπρο και εξωτερικό (σ.σ τρία από αυτά στο εξωτερικό) προσήλθαν πέραν των 13500 μελών και «φίλων» της παράταξης.
 
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αριθμό λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι οι εκλογές αφορούσαν το τέταρτο στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος σκαλοπάτι, αφού τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος επανεξελέγησαν, ενώ η θητεία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου που ούτως ή άλλος δεν εκλέγεται από την Εκλογική Συνέλευση αλλά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ολοκληρώνεται το 2021. Τη θέση διατηρεί ως γνωστό ο Νίκος Τορναρίτης.
 
Τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρων του ΔΗΥΣ διεκδίκησαν κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε οι  Γεωργίου Γιώργος, Δίπλαρος Ευθύμιος, Κυριακίδου Στέλλα και Νουρής Νίκος.
 

Δειτε Επισης

Χωρίς απουσίες η Μακάμπι στην Ελλάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό
Χαμός στην Τσέλσι-Ο 39χρονος Τιάγκο Σίλβα έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό και ο Μαντουέκε γελούσε
Μουντιάλ 2030: Απευθείας πρόκριση για Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Η πολυτάραχη πορεία του βγαλμένη από ταινία του Netflix δίχως... season finale
Απεβίωσε η θρυλική μορφή της Ίντερ, Λουίς Σουάρεθ-Ο μοναδικός Ισπανός με Χρυσή Μπάλα
Η Παρί έκανε την έκπληξη και πήρε τον Λι Κανγκ-ιν
«Καθάρισε» και τον Τζέρε και... έφυγε για τους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ
Βαριές καμπάνες σε ΑΕΚ-Ποινή για σοβαρά επεισόδια, αποκλεισμός Ρόκα
Αυτή είναι η ποινή του Αθλητικού Δικαστή στον Ουάρντα για την καταγγελία για χειρονομία