Πριν από δύο χρόνια οπαδός, τώρα βασικός της Αγγλίας στο Μουντιάλ! (pic)
11:49 - 25 Ιουνίου 2018

Πριν από δύο χρόνια ο Χάρι Μαγκουάιρ πόζαρε ως οπαδός παρακολουθώντας παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και σήμερα παίζει βασικός στα «λιοντάρια»!
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Λέστερ έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τελευταίους μήνες και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Πριν από δύο χρόνια ο Μαγκουάιρ είχε πάρει τους φίλους του και είχαν ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν τα «λιοντάρια» στο EURO της Γαλλίας.
Φέτος είναι αυτός που πλήρωσε τα έξοδα της παρέας του ώστε οι κολλητοί του να βρεθούν στο πλευρό του στα γήπεδα της Γαλλίας.
Και τώρα όπως και το 2016 πόζαραν όλοι μαζί, αλλά αυτή τη φορά ο Μαγκουάιρ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.