Τόσα πρέπει να δώσει η Αργεντινή για να απολύσει τον Σαμπαόλι

Tον λόγο για τον οποίο ο Χόρχε Σαμπαόλι συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Αργεντινής, μετά το στραπάτσο από τη Γαλλία, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ole». Το πρόβλημα υπάρχει στην υψηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του προπονητή, που προβλέπει αποζημίωση ύψους 17 εκατ. ευρώ. 

«Η κυρίαρχη αιτία, για να μην πούμε η μοναδική, για την οποία οι άνθρωποι της AFA δεν διώχνουν τον Χόρχε Σαμπαόλι, είναι η μεγάλη ρήτρα απόλυσης, που εκτιμάται στα 20 εκατ. δολάρια. Και το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς την υποτίμηση του νομίσματος της Αργεντινής», εξηγεί η σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Ole». 

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να βρει η Ομοσπονδία. Για το λόγο αυτό προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Σαμπαόλι για να αποχωρήσει από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)