Όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε τον Πεπ να τραβάει τα... ανύπαρκτα μαλλιά του! (vid)

Σεληνιασμένος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Πέντε γκολ σε 9 λεπτά. Διέλυσε μόνος τη Βόλφσμπουργκ. Και ο Πεπ Γκουαρδιόλα να μην πιστεύει αυτό που ζούσε και αυτό που του είχε επιφυλάξει η ζωή του προπονητή.

Μπαίνοντας με αλλαγή στην ανάπαυλα, από το 51' μέχρι και το 60', ο «Λέβα» είχε κάνει το δικό του, μοναδικό πάρτι. Ξετίναξε τα δίχτυα του Μπενάλιο και ισοπέδωσε την άμυνα της Βόλφσμπουργκ που κόντρα σε ό,τι συνέβαινε στο πρώτο 45λεπτο, υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή με το ξεκίνημα της επανάληψης εκείνη τη βραδιά που ο Πολωνός στράικερ έγραψε ιστορία.

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής έπειτα από 24 χρόνια που καταφέρνει να στείλει πέντε φορές τη μπάλα στα δίχτυα σε ένα ματς!

Ο αμέσως προηγούμενος που το είχε κάνει, ήταν ο Michael Tönnies, πετυχαίνοντας επίσης όλα τα τέρματα σε ένα ημίχρονο, στις 27 Αυγούστου του 1991, σε νίκη της Ντούισμπουργκ με σκορ 6-2 επί της Καρλσρούης.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου που πέτυχε πέντε γκολ σε παιχνίδι του πρωταθλήματος μετά τον Dieter Hoeneß που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά σε 21 λεπτά, σε νίκη 6-0 επί της Μπραουνσβάιγκ (25/2/1984).



Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»
Η Άρσεναλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκάμπριελ
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Η Παρί τα έχανε, η Ντόρτμουντ το έβαλε και βλέπει… τελικό
«Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι»
Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου