Από… μπέμπης, αρχηγός και χρυσό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ

Μόνιμος... κάτοικος Αρχαγγέλου πάει να γίνει ο Νικόλας Ιωάννου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2023. Ο διεθνής αμυντικός, επιβραβεύτηκε έμπρακτα για τις εξαιρετικές του παρουσίες και τις γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν είναι μυστικό ότι εδώ και καιρό τον παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού. 
 
Ο εκ των αρχηγών των γαλαζοκιτρίνων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, με την καριέρα του να προδιαγράφεται λαμπρή από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγγλία. 
 
Το καλοκαίρι του 2008, αγωνιζόμενος στην ακαδημία της Α.Ε.Πάφου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι κλήθηκε για δοκιμαστικά. Αρίστευσε και πήρε το εισιτήριο για τις μικρές ομάδες των Άγγλων, σε ηλικία μόλις 12 χρόνων. 
 
Η πορεία του στους «κόκκινους διαβόλους»
Ο Νικόλας Ιωάννου πέρασε με επιτυχία απ’ όλες τις ομάδες των «μπέμπηδων» καταλήγοντας στην U19 της αγγλικής ομάδας. Αποτέλεσε αναντικατάστατο μέλος των ομάδων, αφού δύσκολα βρισκόταν εκτός 11άδας. Κατέγραψε μάλιστα συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ στο UEFA Youth League.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέση του ΑΠΟΕΛ για σκάουτερ που παρακολουθούν τον Ιωάννου
 
Έκανε τον Βίντιτς ν' ασχοληθεί μαζί του
Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ο Νεμάνιαν Βίντιτς αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, βλέποντάς τον σαν είδωλο. Ο Σέρβος επί σειρά ετών ηγέτης της αμυντικής γραμμής των Άγγλων, παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια του νεαρού αμυντικού, εκφράζοντας μάλιστα θετική άποψη για την περίπτωσή του.
 
Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ΑΠΟΕΛ
O 19χρονος τότε (σ.σ. 2014) Ιωάννου, αποκτήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους με μεγάλες προοπτικές, τις οποίες φαίνεται ότι σε βάθος χρόνου δικαιώνει. Η επένδυση των πρωταθλητών, αναμένεται να φουσκώσει το ταμείο τους με αρκετά εκατομμύρια, αφού ο Κύπριος διεθνής βρίσκεται στο μικροσκόπιο αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»