«Προσβάσιμος οικονομικά ο Γιοβάνοβιτς, μίλησαν μαζί του πριν ένα μήνα»

Στην περίπτωση προσέγγισης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την ΑΕΚ Αθηνών, αναφέρεται ελλαδικό μέσο, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι θετικός για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Ίβιτς έχει μιλήσει μαζί του πριν ένα μήνα, ωστόσο κάτι άλλο έχει στο μυαλό του. 

Το σχετικό δημοσίευμα του Sportime.gr:

«Συμπαθέστατος ο Λίτο Χιμένεθ. Ο άνθρωπος ζει τ’ όνειρο του όμως! Τόση κουβέντα τόσα χρόνια, τόση σύνδεση με ποδοσφαιριστές της Λας Πάλμας, το ρεπορτάζ της οποίας καλύπτει ο Ισπανός δημοσιογράφος, λογικό ήταν να τον φέρουν στον αφρό.

Εντυπωσιάστηκα παραδέχομαι με το χτεσινό του τιτίβισμα με το οποίο έφερε τον Γιοβάνοβιτς βασική επιλογή του Ίλια Ίβιτς, αποκαλύπτοντας τα όχι των Αμπελάρδο και Σετιέν.

Δύο παρατηρήσεις. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει μιλήσει με όποιον… μιλάει ισπανικά και είναι διαθέσιμος! Από Αμπελάρδο και Σετιέν (ανέφικτη τελείως περίπτωση… ), μέχρι Ράμος, Χάβι Γράθια Αγεσταράν, Καπαρός, Ιέρο, τα πάντα όλα. Αρκεί να είναι ελεύθερος και να μιλάει ισπανικά.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μάθει κάποια θετική απόκριση απ’ όσες πόρτες έχει χτυπήσει ο Ίβιτς. Από την άλλη, δεδομένα, εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, με τον Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει.

Απλώς προφανώς, αν ήταν αυτός η Νο1 επιλογή του Ίβιτς, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονταν ήδη στην ΑΕΚ, αφού και προσβάσιμος οικονομικά είναι και θετικός στην προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα.

Κάτι άλλο έχει αδέρφια ο Ίβιτς, τα έγραψα και χτες, και μάλλον η κυριακάτικη εικόνα της Ένωσης του χάλασε τα σχέδια, αφού διαφορετικά τα είχε στο μυαλό του και (χρονικά κυρίως) σχεδιασμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία
Συνεχίζει στην Πάφο ο Γκολντάρ-Η επίσημη ανακοίνωση