Ο ρόλος του Κονναφή στις μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα

Άμεση σύνδεση με τις μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα τον Ιανουάριο έχει ο Πέτρος Κονναφής, παρά την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή πριν από δύο περίπου μήνες. 

Το γραφείο μάνατζερ που διατηρεί ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει άμεση σύνδεση με τις προσθήκες των κυανολεύκων, ενώ το πρώτο... φλερτ της λεμεσιανής ομάδας με τον Νίκολας Ντιγκινί φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τον Κονναφή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Απόλλωνας καλεί τον Νικολά Ντιγκινί

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα φαίνεται να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Άγγελο Χαριστέα (σ.σ. τεχνικού διευθυντή στον Άρη Θεσσαλονίκης), τόσο για την περίπτωση του Νίκολας Ντιγκινί, όσο και γι' αυτή του Μαρτίν Τόνσο.

Το διαζύγιο των δύο πλευρών ήρθε σε μια δύσκολη εποχή για τον Απόλλωνα, ωστόσο οι φιλικές σχέσεις του Κονναφή και των γαλάζιων διατηρούνται, με αποτέλεσμα ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του να εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό τον Κύπριο ατζέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν παίζει μόνος ο Απόλλωνας στη Κύπρο για Ινσούα

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη