Χειροπέδες και σε δύο ανήλικους για τα παρατράγουδα στο ΓΣΠ

Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων σε σχέση με τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (2/4) στο ΓΣΠ που επέφεραν και την ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Πυρ και μανία οι Ομονοιάτες για τις συλλήψεις: Ψάχνουν εγκληματίες με χάρτινα ποτήρια
 
Όπως μετέδωσε η OMADA, η Αστυνομία ταυτοποίησε από το σύστημα του ΚΟΑ, σε συνδυασμό και με την αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ΓΣΠ, τέσσερις οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι φέρονται να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έριξαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

 Το απόγευμα η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και στους τέσσερις οπαδούς που καταζητούνταν, 38, 21, 15 και 16 ετών οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα για κατάθεση. Ωστόσο άγνωστο εάν οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους ή εάν θα κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Γερμανός στο «αιώνιο», ξένοι ρεφ στα ματς του πρώτου ομίλου
Σε συζητήσεις με Άραβα επιχειρηματία η Ανόρθωση-Αναμένονται εξελίξεις
Γιάνσον: «Δεν πληρώθηκα ακόμη, σ' εξέλιξη η νομική διαδικασία...»
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Έκπληκτοι στον Άρη από την απόφαση Σπιλέφσκι να αποχωρήσει-«Κανείς αναντικατάστατος»