Η αιτία που φόρεσαν χειροπέδες στους τέσσερις Ομονοιάτες

Τους λόγους στους οποίους οι Αρχές προσχώρησαν στις συλλήψεις των τεσσάρων οπαδών της Ομόνοιας, σε σχέση με τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (2/12) στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοια και του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης της Βίας στους αγωνιστικούς χώρους του Αρχηγείου, Μιχάλης Ηροδότου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στο κρατικό ραδιόφωνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τα διαιτητικά λάθη, η κάθοδος του VAR και τα καυτά ερωτήματα

«Λανθασμένα αναφέρονται ως επεισόδια. Αυτό που συνέβη είναι ότι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας που σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για την Ομόνοια, έριξαν αντικείμενα, άλλα επικίνδυνα και άλλα όχι και τόσο επικίνδυνα, και λόγο της ρίψης των αντικειμένων προκλήθηκε παρακώλυση του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ», ανέφερε αρχικά ο πρόσθεσε ο Μιχάλης Ηροδότου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι... άτακτοι του πρωταθλήματος και αυτοί που βρίσκονται στο όριο
 
«Τα επικίνδυνα αντικείμενα που ρίχθηκαν ήταν τρεις καρέκλες και ιστός σημαίας. Οι καρέκλες έπεσαν στην καταπακτή. Πέταξαν επίσης πλαστικά ποτήρια. Με τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στο γήπεδο έγινε η ταυτοποίηση των τεσσάρων προσώπων και συνελήφθησαν για ποινικά αδικήματα», κατέληξε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης της Βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας