Τρισόκκα (και κάθε Τρισόκκα) διορίστηκες ως άνθρωπος του αθλητισμού, όχι ως Ανορθωσιάτης

Η ψεσινή (02/02) δήλωση του Παναγιώτη Τρισόκκα - διαβάστε την εδώ - η οποία παρέπεμπε στη ψήφο του σχετικά με την υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο, πρέπει να προκαλεί προβληματισμό.
 
«Επειδή ρωτήθηκα και πριν για το θέμα Ουζόχο, εγώ απλά να πω αν κάποιος αμφιβάλλει τι ψήφισα, απλά να δει την φωτογραφία από τις 3 Αυγούστου 2005, Τραπεζούντα - Ανόρθωση μέσα στην Τουρκία» ανάφερε στο πλαίσιο των 6ων Βραβείων Αθλητισμού και Εθελοντισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας.
 
Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, ξεκάθαρα μας είπε ότι ψήφισε για το θέμα για το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, με δεδομένο ότι υποστηρίζει την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Δε πάει να έχει όλο το άδικο η Ανόρθωση, ο Παναγιώτης Τρισόκκας λόγω της οπαδικής του προτίμησης έβαλε ψήφο προς υποστήριξη της ομάδας του. Σφάλμα, μεγάλο σφάλμα.
 
Σε αυτά τα πόστα χρειάζεται να υπάρχει αμεροληψία και όχι ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του σύμφωνα με την ομάδα που έχει στην καρδιά.
 
Προσοχή. Δεν λέω ότι λανθασμένα ψήφισε ο Παναγιώτης Τρισόκκας. Το σκεπτικό της απόφασής του είναι που κρίνεται, που απλά επειδή είναι Ανορθωσιάτης, ψήφισε υπέρ του δεδομένου που σύμφερε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Kαι άντε να πείσεις τον οποιοδήποτε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον ότι ο Τρισόκκας (και ο κάθε Τρισόκκας) ενήργησε σωστά και αμερόληπτα…

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)