«Παίκτες και προπονητές κατέθεσαν πριν τρεις εβδομάδες. Δεν μας ξαναενόχλησαν...»

Το όνομα της Καρμιώτισσας είχε συνδεθεί και στο παρελθόν με κόκκινους φακέλους από την UEFA. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα, καθώς ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε αρκετές από τις αναμετρήσεις που ερευνά η Αστυνομία.

Ο γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρόνικος Ξιαρής, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» του Active (107.4 & 102.5) για...

...την παραίτησή του: «Την πρόθεση μου να παραιτηθώ την είχα εκφράσει στο συμβούλιο της περασμένης σεζόν. Η δύναμη μου δεν με παίρνει πλέον. Σε συμβούλια στα οποία εργάζεσαι εθελοντικά, είναι δύσκολο για σένα, έχεις τη δουλειά και την οικογένεια σου».

...την Καρμιώτισσα: «Η απόφαση ήταν προειλημμένη, νιώθουμε και εμείς μια φόρτιση αυτή την στιγμή ότι το όνομα του σωματείου μας παίζει σε αυτά τα γεγονότα. Μας στεναχωρεί. Διαχρονικά εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για την εξυγίανση των στημένων παιχνιδιών, μας λυπεί αφάνταστα αυτή η κατάσταση.

Δεν αποδίδουν σε εμάς υπαιτιότητα ούτε στο αντίπαλο σωματείο, αλλά είναι μία υποψία ότι παίχτηκαν κάποια λεφτά χωρίς να κερδίσει κάποιος ή να χάσει. Δεν ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα. Πρέπει μέσα από τις ανακαλύψεις της αστυνομίας να τα διαλευκάνουν.

Οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας κλήθηκαν, έδωσαν πριν τρεις εβδομάδες καταθέσεις και δεν υπήρχε κανένα σημείο στο οποίο υπήρχε πρόβλημα. Δεν υπήρχε τίποτε το μεμπτό, εκφράσαμε στην αστυνομία πως είμαστε στην διάθεση τους για ό,τι θέλουν. Δεν μας ενόχλησαν ποτέ».

...τους κόκκινους φακέλους που ήρθαν: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Σίγουρα κάποια αποτελέσματα είναι κάπως παράξενα, συμβαίνουν και σε πιο ψηλό επίπεδο. Φαίνονται σε όλους ότι κάποια αποτελέσματα είναι παράξενα. Δεν μπορείς να αποδείξεις από την στιγμή που ένα παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό. Είναι δύσκολο».

...το ποιο ρόλο έπαιξε η φημολογία στην απόφαση του να παραιτηθεί: «Σίγουρα νιώθεις κάπως πιο έντονα. Τα πράγματα δεν με αντιπροσωπεύουν, κάπου νιώθω ότι βρίσκομαι σε λάθος χώρο και καλύτερα να ήμουν στο σπίτι μου όπως το είχε προαποφασίσει».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά