«Συγνώμη σε αυτούς που έχουν Καραβιδίτιδα, δεν τους κάναμε το χατίρι»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» για την παραμονή της ομάδας του στην Α’ κατηγορία.
 
Σε δηλώσεις του στη CytaVision, μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, δήλωσε τα εξής:
 
«Συνεχίζει η Δόξα να γράφει ιστορία. Είναι μια στιγμή ευτυχίας και χαράς. Θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω ένα πολύ μεγάλο φίλο και άνθρωπο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Λούκα Χατζηλούκα για ότι έχει δώσει στην ομάδα και τους λίγους συνεργάτες που έχω, όπως επίσης και τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα έστω στο παρά πέντε.
 
Να μου επιτρέψετε να απολογηθώ στους πολλούς φιλάθλους που έχουν Καραβιδίτιδα. Δεν τους κάναμε το χατίρι να πάμε στη Β’ κατηγορία. Ίσως κάποια άλλη φορά να τους κάνουμε ευτυχισμένους.
 
Η Δόξα είναι πάντα καλή ομάδα. Φέτος είχαμε την καλύτερη ομάδα. Μας… σκότωσαν κάποια αποτελέσματα, όπως με Ομόνοια, Ερμή, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Χάσαμε στο παρά πέντε κάποιους βαθμούς. Είμαστε ζωντανοί, ήρθαμε εδώ και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες».
 
Λίγη ώρα αργότερα, ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού,
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»