Μετά τον Χαλένιους, ανακοίνωσε και... νέα συμφωνία ο ΑΠΟΕΛ

Μετά τον Λίνους Χανέλιους, η ημέρα επεφύλασσε και δεύτερη ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη φορά, όμως, δεν αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά το πρωτάθλημα FUT.

Πλέον τους γαλαζοκιτρίνους θα αντιπροσωπεύει ο Μάριος Αργυρίδης.
H ανακοίνωση:
«Ο τομέας των Esports είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος χώρος στην παγκόσμια αγορά. Τόσο σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον του κόσμου όσο και στο εμπορικό κομμάτι. Εξ’ ου και πάρα πολλές μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους προς αυτόν αφού προσβλέπουν την προοπτική να κτίσουν, να διευρύνουν και να μεγαλώσουν το δικό τους εμπορικό εκτόπισμα.

Είναι δεδομένο ότι οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τον τρόπο αγοράς προϊόντων και τον τρόπο επικοινωνίας. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα επηρεάσει και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον τομέα του αθλητισμού. Πλέον και ειδικά για τις νεαρές ηλικίες ο τρόπος αλληλεπίδρασης με τα αθλήματα έχει μπει και σε ψηφιακή μορφή.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα της ανάπτυξης που γνωρίζει ο τομέας των Esports, μπορούμε να αναφέρουμε ότι οι έρευνες επιδεικνύουν πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο κύκλος εργασιών στον συγκεκριμένο τομέα αυξήθηκε κατά 38% και έχει φθάσει σε παγκόσμιο επίπεδο τα €905,000,000. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2021 αυτά τα έσοδα θα φθάσουν το €1,500,000,000.

Πρωτοπόρες στον συγκεκριμένο τομέα θεωρούνται ομάδες όπως ο Ajax, η PSV Eindhoven, η PSG και η Manchester City, οι οποίες διατηρούν στις τάξεις τους, πολλούς επαγγελματίες παίκτες.


Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να μην είναι πρωτοπόρος και σε αυτό τον τομέα. Γι' αυτό και γίνεται η πρώτη ομάδα μετά τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα VGL eSports 11 VS 11 που έχει έρθει σε συμφωνία για να συνεργαστεί επαγγελματικά με τον καλύτερο παίκτη στα rankings του PRO FIFA Esports τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Αργυρίδη (EFTIMIS 77).

Ο Μάριος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος gamer στο FUT (FIFA 19 ULTIMATE TEAM) σε ό,τι αφορά σε Κύπρο και Ελλάδα και βεβαίως ένας από τους TOP 100 στον κόσμο με βάση τα επιτεύγματα του.

Ασχολείται με το παιχνίδι σε ρυθμούς επαγγελματία, τα τελευταία δύο χρόνια και η ανάπτυξή του, ειδικά στην έκδοση του FIFA 19 είναι εξαιρετική. Έχει μπει πέντε φορές στο TOP 100 ενώ έφθασε στην καλύτερη του επίδοση, το μήνα Φεβρουάριο όταν τα αποτελέσματά του, τον κατέταξαν ως Νο 39 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι διετούς διάρκειας. Οι συμμετοχές σε τουρνουά και οι περαιτέρω ενέργειες στον τομέα των Esports που θα γίνουν από πλευράς ΑΠΟΕΛ θα σας ανακοινώνονται στην πορεία. Στόχος μας είναι να μπούμε δυναμικά στην ψηφιακή αυτή αγορά και να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί όπως αρμόζει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
Ο Μάριος αντιπροσωπεύει πλέον τον ΑΠΟΕΛ ως επαγγελματίας FIFA ESPORTS PRO GAMER».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»