Κατάληξη με Κατελάρη-Το στοιχείο που ευνόησε Ομόνοια και παίκτη

Προς θετική κατάληξη οδεύει το σίριαλ μεταξύ Ομόνοιας και Φάνου Κατελάρη. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φράνσις Ουζόχο, ενώ δεν ενδιαφέρεται απαραίτητα για περιπτώσεις ονόματα, αλλά ποιοτική ενίσχυση.  

Η ομάδα της Λευκωσίας πλησιάζει τα πρώτα 1000 εισιτήρια διαρκείας ενώ βρίσκεται κοντά σε τερματοφύλακα και μέσο. 

Οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη προπόνηση: «Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο γήπεδο της ΠΑΑΕΚ. Στην πρώτη προπόνηση θα γίνει και ένα fan day, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, άλλες ομάδες του σωματείου καθώς και συνεργείο για τα εισιτήρια διαρκείας. Θα αρχίσει στις 17:00-21:00 με την προπόνηση να ξεκινά στις 18:30. Η χωρητικότητα είναι 2800 θεατές».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές. Είμαστε κοντά σε τερματοφύλακα και μέσο καθώς και σε ένα ποδοσφαιριστή που θα έρθει δοκιμαστικά. Μετά θα ακολουθήσει μεταγραφή αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού».

Για τον Ουζόχο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει και είμαστε σε επαφές».

Για τα προβλήματα τραυματισμού των Παναγή και Χριστοφή: «Ο Χριστοφή είναι εδώ και αρκετό καιρό καλά. Εδώ και ένα μήνα δούλεψε μόνος του και μεθοδευμένα. Ο Παναγή χρειάζεται ακόμη χρόνο όπως και ο Μαρίνος Τζιωνής».

Για τον Κατελάρη: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Φάνο για επέκταση της συνεργασίας μας. Η θέληση και των δυο πλευρών το έκανε ακόμη πιο εύκολο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αν θα γίνει μεταγραφή που να προκαλέσει αίσθηση: «Για εμάς δεν ισχύει καθόλου αυτό. Αυτό που θέλουμε είναι ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να ανταποκριθεί στα όσα χρειάζεται η Ομόνοια. Δεν μας απασχολεί αν θα κάνει αίσθηση η μεταγραφή. Δεν θέλουμε απλά ένα πυροτέχνημα. Γίνεται πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια από την ομάδα προγραμματισμού και ευχόμαστε στο τέλος της ημέρας να δώσουμε στον κόσμο μας αρκετές χαρές».

Για το Μακάρειο: «Με έγγραφα και ντοκουμέντα που παρουσίαζαν πως το Μακάρειο στάδιο δεν ήταν γήπεδο για είναι σε λειτουργία. Χειριστήκαμε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα το θέμα του σταδίου. Η πολιτεία πρέπει να δώσει έμφαση στην διαπαιδαγώγηση και να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Αφού με πάμπολλους τρόπους να το ποδόσφαιρο επιστρέφει αρκετά πίσω στην πολιτεία».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε τα πρώτα 1000. Ο ρυθμός είναι πολύ καλός καθώς και με τις ευκολίες πληρωμής. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ο κόσμος μας να είναι δίπλα στην ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Δειτε Επισης

Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης
Η προϊστορία με ομάδες της Γεωργίας στην Ευρώπη
Η προϊστορία της Κύπρου με τη Σλοβενία στα Κύπελλα Ευρώπης
Δείχνει το δρόμο ο Άρης-Προσφέρει εκατό χιλιάδες ευρώ στους πυρόπληκτους