ΒΙΝΤΕΟ: Μια από τα ίδια για ʼρσεναλ

Η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έκανε πισωγύρισμα μετά τη νίκη της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό ο Λακαζέτ έβγαλε κάθετα στον Ομπαμεγιάνγκ που πλάσαρε όμορφα για το 0-1. Η Πάλας πήρε τα ηνία μετά το 30ο λεπτό και στο 40’ απείλησε με μακρινό σουτ του Κουγιατέ, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Λένο.

Η Πάλας πίεσε στην επανάληψη και στο 54’ ο Αγιού έκανε το πλασέ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Άρσεναλ για το 1-1. Μάλιστα ο Αγιού έγινε ο πρώτος παίκτης της Πάλας μετά τον Τζον Κρέιβεν τη σεζόν 1971-72, που σκόραρε τόσο εντός έδρας όσο κι εκτός κόντρα στην Άρσεναλ.

Στο 61’ μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Λουίζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αστόχησε ενώ στο 67’ η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ομπαμεγιάνγκ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέγιερ.

Στο 78ο λεπτό, ο Τόμκινς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σωκράτης έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 83’ η Άρσεναλ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Πεπέ βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λακαζέτ πλάσαρε πάνω στον Γκουαΐτα.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, ΜακΆρθουρ, Κέλι, Κέιχιλ, Τόμκινς, ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Μέγιερ (69’ Τοσούν), Ρίντεβαλντ, Αγιού, Ζαχά

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Λουίζ, Οζίλ (70’ Μαρτινέλι), Τζάκα, Μάιτλαντ Νάιλς, Τορέιρα (46’ Γκουεντουζί), Λακαζέτ (90+2’ Νέλσον), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»