Αυτοί είναι οι αγώνες των τριών κόκκινων φάκελων που έφθασαν στην ΚΟΠ

Η ΚΟΠ ενημέρωσε νωρίτερα πως, έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της UEFA εκθέσεις που αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε πρόσφατους αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola  και του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ένας κόκκινος φάκελος, έχει ήδη σταλεί στην Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ άλλοι, όπως και αυτοί που έφτασαν σήμερα, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για παράδοση τους στις Αστυνομικές Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας κόκκινος φάκελος που απεστάλη στις 7 Ιανουαρίου στην Αστυνομία για διερεύνηση, αφορά ύποπτο αγώνα χειραγώγησης ανάμεσα σε Αγία Νάπα και Πάφο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απάντηση του Κούμα σε Στιβ που θέλει ν' αναλάβει σαν... τρελός την Εθνική

O συγκεκριμένος αγώνας, πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019, με την παφιακή ομάδα να κερδίζει στο τέλος με 0-3, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα τέρματα σημειώθηκαν το δεύτερο ημίχρονο. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της OMADA, οι τρεις φάκελοι που έφθασαν στην ΚΟΠ, αφορούν τους αγώνες ΑΕΚ-Καρμιώτισσα στο κύπελλο, Ονήσιλλος-Διγενής για τη 13η αγωνιστική πρωταθλήματος β' κατηγορίας και Οθελλος-Ξυλοτύμπου επίσης για την ίδια αγωνιστική του πρωταθλήματος β' κατηγορίας. 

Επίσης δεν αποκλείεται να φθάσει και άλλος κόκκινος φάκελος με τον τελικό αριθμό φακέλων να ανέρχεται στους πέντε, ενώ όλοι αναμένεται να παραδοθούν στην Αστυνομία για περαιτέρω έρευνες. Μάλιστα στο τμήμα θα κληθούν και πάλι να καταθέσουν διάφορα πρόσωπα από τις εμπλεκόμενες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ