Η ένεση ηθικού της Ομόνοιας και η ανησυχία για Φαμπιάνο

Με πολλά θετικά, αλλά και ένα πολύ μεγάλο αρνητικό σημείο, σημαδεύτηκε η νίκη της Ομόνοιας στη Λάρνακα, επί του Ερμή Αραδίππου.
 
Το παιχνίδι δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής και οι πράσινοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ενεργοποιώντας όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εμφάνιση των Μαρίνου Τζιωνή, Χεν Εζρά και Ζοέλ Περέιρα καταγράφτηκαν στα πολύ θετικά του αγώνα, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να τυχαίνουν ιδιαίτερης αναφοράς από τον τεχνικό τους, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, η απόδοση του πρώτου ήταν εξαιρετική, με δύο πολύ όμορφα γκολ. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό και άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον τεχνικό του. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τους άλλους δύο, οι οποίοι φώναξαν παρών σε μια κρίσιμη και απαιτητική στιγμή της σεζόν. Ο Μπεργκ γνωρίζει πως πρέπει να έχει σε εγρήγορση το σύνολο του ρόστερ και το χθεσινό (15/01) παιχνίδι ήταν μια καλή... ένεση ηθικού.

Το πολύ μεγάλο αρνητικό του χθεσινού αγώνα ήταν ασφαλώς, ο τραυματισμός του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του, στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/01), κόντρα στην Ανόρθωση.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει, μετά που θα περάσει ο ίδιος από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Για την ώρα, όλοι στην Ομόνοια… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, σχετικά με την κατάστασή του Φαμπιάνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά