Αποχώρηση-βόμβα από την Ομόνοια-Εκτός ο Χριστοφή

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Χριστοφή, από την Ομόνοια. Ο διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από τους πράσινους, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην ομάδα.
 
Η μη συμπερίληψη του στην αποστολή του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση, ήταν το «κύκνειο» άσμα για τον Χριστοφή. Ο μεσοεπιθετικός των πρασίνων ενημερώθηκε από τον τεχνικό των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μέχρι τον Μάιο του 2021.
 
Ως εκ τούτου, ο ίδιος θα πρέπει να ψάξει για τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Σίγουρα, οι ενδιαφερόμενοι εντός και εκτός Κύπρου, θα είναι αρκετοί για τον Χριστοφή.
 
Τη φετινή σεζόν, ο Χριστοφή αγωνίστηκε σε έξι φετινά παιχνίδια της Ομόνοιας, σκοράροντας ένα γκολ.
 
Για τον Χριστοφή, έτσι κλείνει ένας κύκλος δεκαετούς θητείας στην Ομόνοια. Το 2008 ήρθε στους πράσινους από την ΕΝΠ μέχρι το 2013. Το 2015 επέστρεψε από τη Σιόν στους πράσινους, στους οποίους βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα