Καζάνι που βράζει στην ΑΕΛ: Για ποιό ποδόσφαιρο να μιλάμε

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει η ΑΕΛ τις τελευταίες ώρες αφού στην ομάδα υπάρχει αρκετή δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα της Λεμεσού από τη διαιτησία. 

Ντούσαν Κέρκεζ και Θεόδωρος Αντωνίου άνοιξαν τον ασκό του αιόλου με δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Σοφκοκλέους να πραγματοποιεί έκτακτη συνεδρία.

Ένα άλλο μέλος της οικογένειας της ΑΕΛ, προέβη σε άλλη μια καυστική ανάρτηση. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος τους σωματείου των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, Κώστας Χριστοδούλου, μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει, «Κυπριακό ποδόσφαιρο ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. Συγκινείται κανείς ; Κάποιος θα μου πει εδώ, ως κοινωνία πιάσαμε πάτο γενικά, για ποιό ποδόσφαιρο να μιλάμε. Ξύπνα κόσμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του