Η πιστοποίηση της ανόδου και οι... δύσκολες εξετάσεις του ΑΠΟΕΛ

Έχοντας πραγματοποιήσει το ιδανικό παιχνίδι στο ντεμπούτο του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ο ΑΠΟΕΛ στρέφει το βλέμμα του στο σημερινό (08/01) πολύ δύσκολο εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για τον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν και τους ποδοσφαιριστές του είναι να συνεχίσουν την αγωνιστική τους άνοδο, βελτιώνοντας την εικόνα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πρώτα δείγματα στο παιχνίδι με την ΕΝΠ ήταν πολύ ενθαρρυντικά, με την επιθετική φιλοσοφία του Νορβηγού προπονητή να είναι ευδιάκριτη διά γυμνού οφθαλμού και τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει μια άνετη νίκη.

Κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς και να πιστοποιήσουν το πλούσιο βάθος του ρόστερ που διαθέτουν. Άλλωστε τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, αφού την ερχόμενη Κυριακή (12/01) ακολουθεί το πολύ μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, ο Ίνγκεμπριγκτσεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, θέλοντας να φρεσκάρει κάπως την ομάδα του. Σίγουρος απόντας θα είναι ο Βουγιαντίν Σάβιτς, αφού ο Σέρβος αμυντικός δεν είχε εγγραφεί στον κατάλογο, που κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ για τον συγκεκριμένο αγώνα. Εκτός θα είναι και ο Ζοαοζίνιο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
 
Ο Σάβιτς δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Ανόρθωση, αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.Ο Ίνγκεμπριγκτσεν δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του, ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας του, αλλά έχει πληθώρα από ποδοσφαιριστές για να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. 

 Το σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ πάει στο σημερινό παιχνίδι υποψιασμένο και έτοιμο να πιστοποιήσει πως… επανέρχεται δυναμικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έμειναν τα τυπικά για Γιοβετιτς και Ομόνοια
Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο για την 5η αγωνιστική του Cyprus League
Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης