Η κλήση Κετσπάγια, η επιστροφή των Γεωργιανών και το «όχι» της Σαλαμίνας στην Ανόρθωση

Για την συνάντηση που είχε πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.
 
Μιλώντας στον Σπορ Fm, ο κ. Πηλακούτας είπε ότι «ο πρόεδρος παρουσιάστηκε στην επιτροπή. Η διοίκηση θεωρεί ότι από τη στιγμή που βρίσκονται σε εξελίξεις οι διαδικασίες, ότι είναι καλύτερο να μην πούμε κάτι σε σχέση με το ζήτημα. Οι διαδικασίες της επιτροπής συνεχίζονται όπως και αυτές των νομικών μας συμβούλων».
 
Σε ότι αφορά στην κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια, σημείωσε πως «αναμένουμε να δούμε πότε και αν θα γίνει αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην παρουσιαστεί αν τον καλέσουν».
 
Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Οκριασβίλι, είπε πως «για να είμαι ειλικρινής τώρα το διάβασα και εγώ. Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Θα μιλήσουμε με τους υπεύθυνους της Γεωργίας για το θέμα που αντιμετωπίζει. Είναι κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Οι τέσσερις διεθνείς Γεωργιανοί θα επιστρέψουν την Πέμπτη στην Κύπρο».
 
Κλήθηκε εξάλλου να τοποθετηθεί και για το αίτημα της ομάδας για μετάθεση του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, λέγοντας ότι «προβήκαμε στο συγκεκριμένο αίτημα καθώς θέλαμε να παραστούμε στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο το Σάββατο. Η Νέα Σαλαμίνα δεν το έκανε αποδεκτό για τους λόγους της που είναι σεβαστοί. Ο στόχος και ο αγώνας των δυο ομάδων είναι κοινός και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το απόγευμα του Σαββάτου».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ