Έσωσε την Τσέλσι ο Ρούντιγκερ

Με δύο γκολ του Αντόνιο Ρούντιγκερ, η Τσέλσι έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Λέστερ (2-2) και βρίσκεται στο +7 από την 5η Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι είχε δύσκολη αποστολή στο «King Power Stadium» απέναντι στη Λέστερ.  Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Φρανκ Λάμπραντ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 21ο λεπτό ωστόσο, με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσαντουρί στο 45' μόνος του μέσα στην περιοχή των «μπλε» έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. 

Η Τσέλσι με την αρχή του δεύτέρου μέρους άνοιξε το σκορ με τον Ρούντιγκερ να νικάει στον αέρα τους παίκτες της Λέστερ για το 0-1. Μετά το γκολ που δέχθηκε η Λέστερ ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 55' με τον Μπαρνς ενώ, εννέα λεπτά μετά πήρε προβάδισμα με τον Τσίλγουελ.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την γρήγορη ανατροπή των γηπεδούχων δεν τα παράτησαν και ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Ρούντιγκερ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 71ο λεπτό έδωσε στην ομάδα του Λάμπαρντ τον πολύτιμο βαθμό (2-2) που παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την 5η Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League
Φήμες για επιστροφή του Κλοπ στη Ντόρτμουντ
Αντσελότι: Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εκδοχή της
«Νέος προπονητής της Μπάγερν ο Ράγκνικ!»