Φεύγει από την ΑΕΚ και το ψάχνει γι' αλλού ο Χέφελ

Την επιθυμία του να συνεχίσει σε σύλλογο του εξωτερικού την καριέρα του, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Έκτορ Χέφελ. Ο Ολλανδός παίκτης είχε πρόταση στα χέρια του από τους Λαρνακείς εδώ και μέρες, ωστόσο θέλει να συνεχίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα.
 
«Δεν παίρνεις γρήγορα δεύτερη ευκαιρία στο εξωτερικό. Είτε πετυχαίνεις ή αποτυγχάνεις. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση», ανέφερε ο Χέφελ στην leidschdagblad.nl.
 
Ο Ολλανδός άσος τέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τον Άρη να βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησής του. 
 
Ο 24χρονος πολυθεσίτης μέσος, εντάχθηκε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 και κατά την τριετία στην ομάδα κατέγραψε 74 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
 
Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν το επόμενο βήμα του παίκτη, τον οποίο ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια παρακολουθούσαν από κοντά τον περασμένο Ιανουάριο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας