Τελευταίο φιλικό για Εθνικό και Ολυμπιακό στο Δασάκι

Την τελευταία τους φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη της νέας χρονιάς, δίνουν το απόγευμα Εθνικός Άχνας και Ολυμπιακός, στο Δασάκι Άχνας.
 
Τόσο Ιβάν Κλάφουριτς, όσο και ο Γιάννης Πετράκης θέλουν να δουν στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές τους, όσα τους δίδαξαν στις προπονήσεις, αλλά και να αξιολογήσουν τον βαθμό ετοιμότητας, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής.
 
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Εθνικός θα αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο Μακάρειο στάδιο.
 
Δαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Κυριάκος Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Παύλο Γεωργίου και Ανδρέα Π. Ανδρέου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»