«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φοβηθεί μόνο από τον κακό του εαυτό... Ο Εφραίμ είναι σοβαρό παιδί»

Αισιόδοξος για την έκβαση της αποψινής ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Τζιλάνι του Κοσόβου εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπέδειξε ταυτόχρονα πως οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει πάρουν το παιχνίδι σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, σε δηλώσεις του στο Super Sport FM, «οι ομάδες από το Κόσοβο δεν είναι τόσο ισχυρές», προσθέτοντας πως «ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φοβηθεί μόνο από τον κακό του εαυτό. Θα πρέπει να πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Αν υπάρξουν προκλήσεις να κρατήσουν την ηρεμία τους για να μπορέσουν να εξαργυρώσουν την ανωτερότητα τους».

Σε σχέση με την ενδεκάδα που πιστεύει πως θα προτάξει ο Ουζουνίδης, ο πρώην άσσος του ΑΠΟΕΛ, είπε πως θεωρεί ότι «θα κρατήσει στον πάγκο είτε τον Κλωναρίδη, είτε τον Μπεν Σαχάρ για να έχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα», συμπληρώνοντας πως πιστεύει πως «θα παίξει ο Εφραίμ γιατί είναι ένα σοβαρό παιδί, συνεπής και θα χρειαστεί».

Ερωτηθείς για τον Μιχαΐλοβιτς και τον Αποστολάκη, ο Τάκης Αντωνίου ανέφερε πως «πέρσι ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε τον Μιχαΐλοβιτς στη μεσαία γραμμή. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία και στον Αποστολάκη να αγωνιστεί, ένας ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις».

Σε ό,τι αφορά τους νεαρούς Σατσιά και Κούτσακο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «έχουν το περιθώριο να παίξουν. Έχουν ταλέντο και κάτι ξεχωριστό. Μπήκαν στην πρώτη γραμμή και κάτι καλό πρέπει να περιμένουμε από αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»