Η απάντηση του Απόλλωνα στους οπαδούς του για τα παράπονα περί τραυματισμών

Απάντησε στα παράπονα που έχουν οι οπαδοί του Απόλλωνα για τους συνεχόμενους τραυματισμούς στην ομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, πριν τον αγώνα με τον Ερμή.
 
Ο κ. Κωνσταντίνου, επισήμανε ότι «τραυματισμούς έχουν όλες οι ομάδες. Πάρτε τα ρόστερ όλων των μεγάλων ομάδων, να δείτε πόσους παροπλισμένους ποδοσφαιριστές έχουν οι μεγάλες ομάδες αυτή την περίοδο και όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη». 
 
Όπως εξήγησε, «είναι φυσιολογικό, λόγω της μεγάλης απραξίας που υπάρχει. Σαφέστατα, τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα. Σίγουρα, μας στοίχισε και τίτλους και τη συνοχή μας και τη δυναμική μας».
 
Τόνισε επίσης πως, «φέτος κάναμε πολύ καλή προετοιμασία με καταρτισμένο προσωπικό, ενισχύσαμε όλα μας τα επιτελεία. Θεωρώ ότι το ρόστερ μας έχει αρκετές επιλογές και πιστεύω ότι ο Απόλλωνας δεν υπολείπεται  έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου. Σίγουρα, όσο ενισχύεσαι, έχεις περισσότερες επιλογές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»