Περνά στην αντεπίθεση ο ΑΠΟΕΛ για καταγγελίες Ομόνοιας-«Ψέματα και ανακρίβειες»

Τα αποτέλεσμα της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από την ΚΟΠ, έπειτα από τις καταγγελίες της Ομόνοιας, ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τονίζει για ακόμα μια φορά πως η ομάδα της Λευκωσίας, προχώρησε σε καταγγελίες χωρίς αποδείξεις. 
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, αναφέρει πως «για λόγους που δεν κατανοούμε παρέμεινε στα συρτάρια της Ομοσπονδίας, χωρίς να τύχουμε μέχρι σήμερα καμίας ενημέρωσης, αποδεικνύει τελικά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η καταγγελία της Ομόνοιας ήταν όντως, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, γεμάτη από ψέματα και ανακρίβειες.

Την ίδια ώρα ο σύλλογος της Λευκωσίας, αναφέρει πως αποδεικνύεται ότι για ακόμη μια φορά, «η διοίκηση της Ομόνοιας προχώρησε σε καταγγελία χωρίς καμία απόδειξη με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Και αποτέλεσμα της καταγγελίας, ήταν η πλήρης διάψευση της.

Επιπλέον, ο ΑΠΟΕΛ ζητά από τον πρόεδρο της Ομόνοιας να ζητήσει δημόσια συγνώμη. «Ο κ. Παπασταύρου που ευκολόπιστα υιοθέτησε όσα του παρουσίασαν οι στενοί του συνεργάτες, το λιγότερο που οφείλει να πει είναι μια δημόσια συγνώμη. Γιατί προφανώς οι πληροφορίες του που προέρχονταν ‘’από το ΑΠΟΕΛ’’ όπως με έπαρση ανέφερε σε δημόσια δήλωση του τελικά προήλθαν από την φαντασία όσων κάθονται δίπλα του, ήταν ψευδείς και θα ήταν καλύτερα ο ίδιος να χρεώσει την πλήρη αποτυχία της καταγγελίας, στους εσωτερικούς του συνεργάτες που τον έχουν εκθέσει στην κοινή γνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά