«Είναι φανταστικό, δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν»

Πανευτυχής από την επιτυχία της Ομόνοιας, ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα, αφού κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο. 

Όπως ανέφερε, «δεν έχει νόημα να μιλήσω για το ματς κερδίσαμε 1-0 και ταυτόχρονα κερδίσαμε πάλι το πρωτάθλημα. Άρα είμαστε υπερευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως στους παίκτες για την απόδοση και την απίστευτη προσπάθεια. Ήταν φανταστική σεζόν, άρχισε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάσαμε στα πλέι οφ, παίξαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Σημείωσε πως, «είμαι περήφανος για τους παίκτες, το προσωπικό, τον κόσμο, τον πρόεδρο, τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά για τη μεγάλη επιτυχία. Μαζί δώσαμε τη μάχη. Ο κόσμος μας έδωσε απίστευτη δύναμη. Ειδικά σήμερα με τη συνοδεία στο γήπεδο, έβλεπες στα πρόσωπα του κόσμου πόσο το ήθελαν, παππούδες, πατεράδες, παιδιά, γι’ αυτό και σήμερα είμαι περήφανος. Είναι φανταστικό πόσο το ήθελαν. Ευχαριστώ όσους αποτέλεσαν μέρος της προσπάθειας. Είναι φανταστικό».

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά και κατά πόσον θα μείνει στην Ομόνοια, είπε πως, «είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό. Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματά μας, δεν είναι φυσιολογική η επιτυχία μας. Παίξαμε με ομάδες που είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς στην Ευρώπη, ενώ και στην Κύπρο κάποιες είχαν μεγαλύτερο και κάποιες όπως εμάς. Είναι φανταστικό, δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν θέλω να χαρώ τις στιγμές που είναι μοναδικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ