Μύλος με Μπαπέ στην Παρί-«Δεν ζήτησε ποτέ να φύγει»

Θέμα με τον Κιλιάν Μπαπέ έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λουίς Κάμπος, να παίρνει θέση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να μοιάζουν ήρεμα, το θέμα με το μέλλον του Κιλιάν Μπαμπέ βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια. Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών τονίζουν πως ο Γάλλος επιθετικός έχει ζητήσει από την Παρί να αποχωρήσει, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ήταν φυσικό, το θέμα πήρε διαστάσεις, με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος, να παίρνει θέση.

«Ο Μπαπέ δεν μου είπε ποτέ τίποτα σχετικά με αυτό. Διαψεύδω τις πληροφορίες αυτές», ανέφερε ο Κάμπος τονίζοντας πως ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία να αποχωρήσει από την «πόλη του φωτός».

Συν τοις άλλοις, υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2025, το οποίο «δένει» τον Μπαπέ με την Παρί.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)