Είδε Καρούσο ο Πετρίδης για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου και του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ κ. Πρόδρομου Πετρίδη, καθώς επίσης και των συμβούλων του έργου κατασκευής του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα ανέγερσης του νέου ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και ιδιαίτερα το θέμα που αφορά την κατασκευή του οδικού δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τέλος άλλος ένας από τον ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος ενημέρωσε ότι ο σχεδιασμός του οδικού δικτύου προχωρά, με στόχο, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, το οδικό δίκτυο να είναι σε κυκλοφορία.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)