Λύπη εκφράζει ο ΓΣΟ για «μονομερείς ενέργειες» του Δήμου Λεμεσού

Λύπη γιατί τον τελευταίο καιρό παρατηρεί ότι γίνονται "μονομερείς ενέργειες" από πλευράς του Δήμου Λεμεσού που αφορούν άμεσα τον Γυμναστικό Σύλλογο Ολύμπια (ΓΣΟ), αγνοώντας τον Σύλλογο, όπως την περίπτωση για τη δημιουργία Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας ΓΣΟ, εκφράζει ο ΓΣΟ.

Σε ανακοίνωση μετά τη συνεδρία του ΔΣ του Συλλόγου έγινε την Παρασκευή 21/10/22, ο ΓΣΟ αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο «να γίνεται προσπάθεια από το Δήμο της πόλης μας για τη δημιουργία Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας ΓΣΟ», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ο ΓΣΟ διαθέτει Μουσείο και στεγάζεται στο Τσίρειο Αθλητικό Κέντρο.

«Αναμέναμε ότι ο Δήμος θα είχε την ελάχιστη ευαισθησία πριν την εξαγγελία του έργου-μουσείου, να ενημερώσει και να συνεργαστεί με τον επίσημο ΓΣΟ του οποίου το Μουσείο θα φέρει και το όνομα», προσθέτει.

Θέλουμε να πιστεύουμε, όπως αναφέρει ο ΓΣΟ, ότι «ήταν η τελευταία φορά που αγνοήθηκε ο Σύλλογος μας και ευελπιστούμε ότι η σημερινή σύσκεψη να είναι η αρχή της ομαλοποίησης των σχέσεων μας».

Προσθέτει πως διαχρονικά οι σχέσεις του με τα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Λεμεσού «ήταν άψογες».

«Οι στόχοι μας για την ιστορική μνήμη του αθλητισμού της πόλης μας γενικότερα και του ΓΣΟ, ειδικότερα, πιστεύουμε ότι είναι κοινοί», αναφέρει και προσθέτει πως «η προσπάθεια επίτευξης αυτών των στόχων θα είναι αποτελεσματικότερη μέσω μιας κοινής διαβούλευσης και συνεργασίας».

Τέλος, ο ΓΣΟ αναμένει ότι «έστω και τώρα θα πρυτανεύσει η λογική και η συνέπεια για το καλό του αθλητισμού και της πόλης μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)