Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, περήφανος για την παρουσία των παικτών του ο Λένον

Στην καλή απόδοση που είχε η ομάδα του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας.  

Μιλώντας στη Cytavision ο Νιλ Λένον ανέφερε πως «είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Βγάλαμε ένταση και ενέργεια στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε αλλά και για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εάν είχαμε κάποιες λεπτομέρειες υπέρ μας».

Στη συνέχεια στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε πως «είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον σύλλογο, σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, απέναντι σε σούπερ σταρ. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια βοηθούν, έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε αντίπαλοι με τόσο μεγάλες ομάδες. Με ομάδες όπως τη Μάντσεστερ αγωνίζεσαι μία φορά στη ζωή σου. Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν ενθουσιασμένοι που θα παίξουν με παίκτες όπως ο Ρονάλντο. Εννοείται όμως ότι δεν μου αρέσει να χάνω».

Για την πολύ καλή παρουσία που είχε η ομάδα του ο τεχνικός της Ομόνοιας πρόσθεσε πως «έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή νοοτροπία και ποδοσφαιρική συμπεριφορά. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μέχρι το σημείο που πετύχαμε το γκολ. Αυτό μας βοήθησε. Γενικά, τέτοια παιχνίδια προσφέρουν ποδοσφαιρικό IQ στην ομάδα. Είναι μία μεγάλη εμπειρία και ένα μεγάλο πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια, τα οποία θα τα συζητάς για χρόνια».

Σε ερώτηση για τον Χάμπο Χαραλάμπους είπε ότι «πιστεύω ότι είναι φανταστικός από την αρχή της σεζόν. Έχει όλα όσα ψάχνεις να βρεις σε ένα μέσο. Όσο δυσκολότερος είναι ο αντίπαλος, τόσο καλύτερα τα πάει. Είναι νεαρός και ταπεινός και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. Η βελτίωση του είναι τρομερή και μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος μας παίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)