Μεγάλη επιτυχία για τον Ηλία Γεωργίου στην Αγγλία (video&pics)

Τεράστια επιτυχία από τον πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής Ηλία Γεωργίου, ο οποίος, στον προκριματικό αγώνα του Μονόζυγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Λίβερπουλ Αγγλίας, όπου αγωνίστηκε χθες κατετάγη 4 ος και με 14.666 βαθμούς εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό. Ο Ηλίας Γεωργίου εκτέλεσε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ανήκει πλέον στην ελίτ της παγκόσμιας ενόργανης γυμναστικής, εφόσον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της γυμναστικής. Σημειώνεται ότι, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ηλίας συμμετέχει σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Επίσης ο Ηλίας αγωνίστηκε και στον προκριματικό αγώνα του Δίζυγου.

Στον ίδιο προκριματικό αγώνα αγωνίστηκε και ο πρωταθλητής μας Μάριος Γεωργίου, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Το πρόγραμμα που εκτέλεσε ήταν πιο ψηλής αρχικής αξίας, εντούτοις οι μειώσεις ήταν περισσότερες και κατέλαβε την 14 η θέση. Επίσης ο Μάριος αγωνίστηκε στο Δίζυγο όπου κατέλαβε την 14η θέση.

 

 

Ακόμα μια εξαίρετη εμφάνιση από τον σπεσιαλίστα στους κρίκους Σωκράτη Πηλακούρη ο οποίος έμεινε μια ανάσα έξω από τον τελικό εφόσον, στον προκριματικό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής όπου αγωνίστηκε χθες, με 14.133 βαθμούς κατετάγη 9ος και είναι ο πρώτος αναπληρωματικός του τελικού. Έδειξε όμως το πολύ ψηλό επίπεδο του και ότι πλέον θα πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις.

 

 

Ο τελικός του μονόζυγου περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου στις 13:30-17:30 (τοπική ώρα), όπου το μονόζυγο θα είναι το τελευταίο όργανο του αγώνα. Τον Ηλία Γεωργίου θα συνοδεύσει στον τελικό ο προπονητής του Παναγιώτης Σιήππη.

Ο τελικός των κρίκων περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου στις 13:30-17:30 (τοπική ώρα), και εφόσον αγωνιστεί ο Σωκράτης Πηλακούρης θα τον συνοδεύσει στον τελικό ο προπονητής του Ηρόδοτος Γεωργαλλάς.

 

Στον ίδιο προκριματικό αγώνα είχαν μια αξιοπρεπή καλή αγωνιστική παρουσία και οι πρωταθλητές μας του Σύνθετου Ατομικού, Γεώργιος Άγγονας, ο οποίος πέτυχε βαθμολογία 75.730 και κατέλαβε την 55 η θέση, και ο Μιχάλης Χαρή, ο οποίος πέτυχε βαθμολογία 70.498 και κατέλαβε την 82 η θέση.

Στις γυναίκες, αγωνίστηκε στον προκριματικό αγώνα στο Σύνθετο Ατομικό και η πρωταθλήτρια μας Τατιάνα Μπατσούρινα, η οποία είχε επίσης μια αξιοπρεπή καλή αγωνιστική παρουσία, πέτυχε βαθμολογία 44.999 και κατέλαβε την 96 η θέση

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)