Αντετοκούνμπο και Χολιντεϊ «υπέγραψαν» το 6/6 των Μπακς

Τα... χρειάστηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς από τους Ντιρόιτ Πίστονς στο «Fiserv Forum» καθώς μόνο... εύκολη λεία δεν αποδείχθηκε η ομάδα από την πολιτεία του Μίσιγκαν.

Για την ακρίβεια οι Πίστονς ήθελαν να συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει κόντρα στους Γουόριορς και λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τις... εκπλήξεις σε διάστημα 24 ωρών!

Όμως ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά ούτε και ο Τζρου Χόλιντεϊ είχαν σκοπό να αφήσουν το αήττητο των Μπακς να πάει περίπατο. Μπορεί ο Έλληνας σούπερ σταρ να σημείωσε μόλις δύο πόντους στην τελευταία περίοδο ωστόσο είχε δώσει την σκυτάλη στον Χόλιντεϊ ο οποίος το... πήρε πάνω του και δικαιώθηκε.

Το σημείο που έμελλε να καθορίσει και τον τελικό νικητή ήταν στα 45 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, όταν ο πλέι μέικερ του Μιλγουόκι ευστόχησε σε τρίποντο με το οποίο έδωσε αέρα τριών πόντων στην ομάδα του (108-105) έχοντας «απαντήσει» σ' ένα 4-0 των Πίστονς με το οποίο είχε φέρει το ματς στα ίσια (105-105).

Βέβαια ο Τσέιντ Κάνιγχαμ είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά είδε το τρίποντο που επιχείρησε να βρίσκει σίδερο και κάπως έτσι έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στο παιχνίδι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 32 λεπτά και τελείωσε το ματς έχοντας 31 πόντους με 12/19 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 7/9 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 4 λάθη.

Από τη πλευρά του ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε το καλύτερο φετινό του ματς με 25 πόντους (ρεκόρ σεζόν), 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ σε 37 λεπτά. Εξαιρετικός και ο Μπρουκ Λόπεζ ο οποίος μέτρησε 24 πόντους με 10/16 εντός παιδιάς και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε double double στους Μπακς με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Πίστονς που έμειναν στο 2-6 έχοντας 0/4 μακριά από την έδρα τους, πρώτος σκόρερ ήταν και ο... μοιραίος Κάνιγχαμ με 27 πόντους (8/14 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 2/2 βολές), 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπογκντάνοβιτς (23π, 3/6τρ.) και Άιβι (19π., 7ριμπ.)

Τα δωδεκάλεπτα: 34-23, 60-52, 88-77, 110-108.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)