Βγαίνουν μπροστά οι Απολλωνίστες για τα επεισόδια-«Σκόπιμη αδράνεια Αστυνομίας»

Ευθύνες στην Αστυνομία αποδίδουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, κάνοντας λόγο για «σκόπιμες αδράνειες των υπευθύνων αλλά κυρίως της Αστυνομίας, που έχουν ως αποτέλεσμα τον στιγματισμό των οργανωμένων οπαδών». Στέλνουν, ταυτόχρονα, μήνυμα ότι «αυτή τη φορά σε αντίθεση με την κάρτα οπαδού δεν πρόκειται να δεχτούμε την επίσημη ταφόπλακα στο οπαδικό κίνημα που είναι η απαγόρευση στις μετακινήσεις».  

Στην ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ αναφέρει πως «δεν μπορούμε άλλο να μείνουμε άπραγοι μετά τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας μας, η οποία παρουσιάζετε ανίκανη να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπήρχαν στο οικοδόμημα μας αυτή τη χρονιά. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε ή να αναλωθούμε δημόσια σε ευθύνες, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα του οίκου μας θα τα λύσουμε ΕΜΕΙΣ, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια της Κυριακής στο Τσίρειο

Πάρα τη στεναχώρια μας η περηφάνια για αυτή την ομάδα δεν επηρεάζεται με μερικές αποτυχίες και εμείς συνεχίζουμε το καθήκον μας που είναι να ακολουθούμε και να στηρίζουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ παντού ανεξάρτητα απο χαρές και λύπες».

Επίσης, σημειώνει η ανακοίνωση, «θα θέλαμε να αναφερθούμε και στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εντός του γηπέδου και έχουν γίνει πρώτη είδηση, καθώς δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αρχικά θα θέλαμε να αναφέρουμε πως είμαστε εναντίων των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν καθώς δυστυχώς, πέσαμε στην καλοστημένη παγίδα που είχε όπως φαίνεται άμεσο σκοπό την μελλοντική απαγόρευση στις μετακινήσεις οπαδών». Η καραμέλα που βρίσκει πάντα τους οργανωμένους συνδέσμους να έχουν την ευθύνη πρέπει πλέον να σταματήσει, υπέδειξαν.

«Παρακολουθούμε εδώ και καιρό σκόπιμες αδράνειες των υπευθύνων αλλά και κυρίως της αστυνομίας που έχουν ως αποτέλεσμα τον στιγματισμό των οργανωμένων οπαδών. Κύριοι, σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και αυτή τη φορά σε αντίθεση με την κάρτα οπαδού δεν πρόκειται να δεχτούμε την επίσημη ταφόπλακα στο οπαδικό κίνημα που είναι η απαγόρευση στις μετακινήσεις. Η πάγια σας τακτική του πονάει το χέρι κόβει το χέρι με τις συνέπειες να βαραίνουν μόνο εμάς δεν θα περάσει γιατί αυτή τη φορά η ευθύνη και οι συνέπειες θα είναι αποκλειστικά δικές σας», τόνισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Θα επανέλθουμε εντός των ημερών επί του θέματος με λεπτομερής ανακοίνωση και δράσεις. Κλείνοντας, ενημερώνουμε τα μέλη μας πως υπάρχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αυριανό Ευρωπαϊκό μας αγώνα και δίνουμε το ραντεβού μας απόψε στο κλειστό η ώρα 19:00 για τον αγώνα της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...