Ο Ράσφορντ αφιέρωσε τα γκολ που πέτυχε σε φίλο του που έφυγε από την ζωή

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Αγγλίας επί της Ουαλίας, και μετά το ματς θέλησε να αφιερώσει τα δύο του τέρματα σε φιλικό του πρόσωπο που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Ο Μάρκους Ράσφορντ έγραψε ιστορία στη νίκη της Αγγλίας επί της Ουαλίας (3-0) αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα τρία στο Μουντιάλ, μιμούμενος τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον το 1966 που ήταν και ο τελευταίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέτυχε ανάλογο επίτευγμα το μακρινό 1966.

Η συνέχεια της διοργάνωσης απέναντι στην Σενεγάλη (Κυριακή 04/12, 21.00) μπορεί όμως να περιμένει για τον 25χρονο επιθετικό ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς θέλησε να σταθεί σε μια απώλεια που είχε από τον κοινωνικό του κύκλο αφού ένας φίλος του απεβίωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα νικημένος από την επάρατη νόσο.

«Έχασα έναν πολύ καλό φίλο πριν λίγες ημέρες, έναν φίλο που πάλεψε για πολύ καιρό με τον καρκίνο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα σκόραρα γι' αυτόν» δήλωσε φορτισμένος ο Ράσφορντ.

Πηγή: gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)