Η Άρσεναλ δεν αστειεύεται-Πάτησε την Τσέλσι και παραμένει πρώτη

Η Άρσεναλ πάει για πρωτάθλημα και δεν είναι αστείο! Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν με 1-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι και μετά από 13 αγώνες παραμένουν πρώτοι στην Premier League, στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι.  

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα μπήκε πολύ δυνατά και είχε την υπεροχή από το πρώτο μέρος χάνοντας την πιο σημαντική ευκαιρία με την κακή κεφαλιά του Ζεσούς. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο πιεστικοί στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 63’ με το καταπληκτικό χτύπημα κόρνερ του Σάκα, που πέρασε από όλη την άμυνα, με τον Γκαμπριέλ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα πάνω στη γραμμή. Σάκα και Όντεγκααρντ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για την Άρσεναλ, ενώ οι απογοητευτικοί «μπλε» δεν απείλησαν παρά ελάχιστα την εστία του Ράμσντεϊλ και με το αποτέλεσμα αυτοί είναι έβδομοι.

Τσέλσι (Πότερ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τσαλόμπα, Τ. Σίλβα, Κουκουρέγια, Λόφτους-Τσικ (78’ Κόβατσιτς), Ζορζίνιο, Στέρλινγκ, Χάβερτς (64’ Μπρόγια), Μάουντ (78’ Πούλισικ), Ομπαμεγιάνγκ (64’ Γκάλαχερ).

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο (78’ Τίρνεϊ), Όντεγκααρντ (87’ Ελνένι), Πάρτεϊ, Τζάκα, Σάκα, Μαρτινέλι (94’ Χόλντινγκ), Ζεσούς.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)