Επίσημο: Παραμένει στον πάγκο της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Προπονητής της εθνικής Αγγλίας θα παραμείνει και επίσημα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Λίγες ώρες μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος να συνεχίσει το έργο του, η αγγλική ομοσπονδία ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει και στο Euro του 2024.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συνεχίζει ως προπονητής της Αγγλίας και θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας για το Euro 2024. Ο Γκάρεθ και ο Στιβ Χόλαντ είχαν πάντα την πλήρη υποστήριξή μας και ο σχεδιασμός μας για το Euro ξεκινά τώρα», αναφέρουν από την FA.

Ο Σάουθγκεϊτ ανέλαβε τα «τρία λιοντάρια» τον Σεπτέμβριο του 2016, μετρώντας 81 ματς ως τώρα στον πάγκο τους. Έχει φτάσει σε ημιτελικά Μουντιάλ (2018), σε τελικό Euro (2021), ενώ φέτος αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)