Η WOW SPORTS καλωσορίζει την ANORTHOSIS WOMEN’S VOLLEYBALL!

Την έναρξη της συνεργασίας της με ANORTHOSIS WOMEN’S VOLLEYBALL ανακοίνωσε η WOW SPORTS, με την εταιρεία να αναλαμβάνει ουσιαστικά το κομμάτι της ανάπτυξης της ομάδας όπως επίσης και την προσθήκη της στο χορηγικό πρόγραμμα για εξεύρεση χορηγών.

Στην WOW SPORTS έχουν ενταχθεί από την ίδρυση της, μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και αθλητικοί οργανισμοί. Το πρώτο πρωτάθλημα της ANORTHOSIS WOMEN’S VOLLEYBALL ήρθε το 2002 ενώ το 2004 η Ανόρθωση κατάφερε να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Έκτοτε, η Ανόρθωση συγκαταλέγεται στις τέσσερις πρώτες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, και έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και εννέα Σούπερ Καπ. Αυτό κάνει την Ανόρθωση την πιο επιτυχημένη κυπριακή γυναικεία ομάδα των τελευταίων 20 ετών.

Ο Μάριος Παπαγιώργη, ΔΣ της γυναικείας ομάδας Ανόρθωσης Volleyball μετά και από αυτή την εξέλιξη ανέφερε: «Στα πλαίσια εξυγχρονισμού του μοντέλου λέιτουργείας της ομάδας μας στο κομμάτι του Marketing αλλά και του Sponsorship Marketing, είναι με μεγάλη χαρά που ξεκινούμε αυτή τη συνεργασία με την WOW Sports,πλέον στρατηγικού συνεγάτη μας, για την καλύτερη αξιοποίηση και διαχείρηση των χορηγών μας αλλά και την επέκταση της συνεργασίας μας!»

Η ιδρύτρια της WOW SPORTS, κ. Ευα Πούρκου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να έχουμε στην εταιρεία μια από τις κορυφαίες ομάδες του βόλεϊ. Το Sponsorship Marketing είναι μια από τις σημαντικότερες ανησυχίες πολλών ομάδων την παρούσα περίοδο. Αρκετές εταιρείες είναι έτοιμες να υποστηρίξουν ομάδες όπως η Ανόρθωση Βόλει Γυναικών και να την συμπεριλάβουν στις στρατηγικές CSR και Marketing για το 2023-2024». 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)